Selecteer een pagina

OVER MIJ FRED SNELDERWAARD

Mijn naam is Fred Snelderwaard, bouwjaar 1964. Ik woon in het mooie Voorschoten sinds mijn 22 jaar, dus al best lang.

Ik ben opgegroeid in Wassenaar, heb daar mijn middelbare school doorgebracht (HAVO) op het Adelbert College. Ik ben daarna afgestudeerd in de Economisch-Juridische richting (HEAO) op de HES Van Zwijdregt in Den Haag.

Vanaf dat moment ben ik gaan werken in de belastingadvies sector. In eerste instantie bij Melse & Co Belastingadviseur. Na alle fusies van de jaren ’80 werd dat uiteindelijk Deloitte Belastingadviseurs. In die periode heb ik de avondopleiding Register Belastingadviseur behaald. Daarna heb ik een prachtige tijd gehad bij Tymstra & Peltzer Belastingadviseurs. In die periode heb ik mijn studie fiscaal recht afgerond.

Na een kort uitstapje ben ik met mijn huidige zakenpartner Edo de Jong ingestapt bij Koeleman accountants & belastingadviseurs, inmiddels 20 jaar geleden. Van een klein Hilversums kantoor is dit uitgegroeid tot een onderneming met 3 kantoren en meer dan 50 medewerkers.

Verder heb ik een lieve vriendin Monique en ben ik de trotse vader van 2 geweldige zonen die beiden een compleet ander werkgebied hebben (Cultuur en Jongerenwerk).

CONTACT OPNEMEN 

Copyright © 2020 - Fred Snelderwaard

Realisatie: Grapefish online